חמאה טבעונית לבישול

 

רשימת המרכיבים

 

  • רבע כוס יוגורט צמחי (עדיף להשתמש ביוגורט סויה שאינו מתוק)
  • חצי כפית חומץ תפוחים
  • רבע כפית מלח
  • חצי כוס שמן קוקוס נוזלי
  • שתי כפות שמן קנולה או שמן חמניות
  • כפית לציטין סויה נוזלי

 

הוראות הכנה

1. תחילה ערבלו בבלנדר את חומץ התפוחים והיוגורט למשך 30 שניות. הניחו לתערובת לנוח מעט.
2. בזמן הזה המיסו את שמן הקוקוס במחבת או במיקרוגל, והניחו לו להצטנן לטמפרטורת החדר. ערבבו אותו עם שמן הקנולה והוסיפו את השמנים לבלנדר.
אנחנו רוצים שהתערובת הנוזלית תהפוך לחמאה מוצקה מהר ככל האפשר, משום שהמהירות משפיעה על איכות התוצר הסופי. לכן, חשוב מאוד ששמן הקוקוס יצטנן לטמפרטורת החדר, ולא יחמם את שאר הרכיבים בבלנדר.
3. כעת, הוסיפו את לציטין הסויה וערבלו הכל שתי דקות, על העוצמה הגבוהה ביותר בבלנדר.
4. מזגו את מה שהתקבל לתבנית – מוטב להשתמש בתבניות גדולות לקוביות קרח, שעשויות סיליקון. הניחו את התבנית במקפיא. תוך שעה החמאה הטבעונית המופלאה תהיה מוכנה לצריכה.

צפו בעוד מתכונים בריאים!

עוגיות טבעוניות רכות עם בננה ותפוז

עוגיות רכות, בריאות וטעימות! רשימת המרכיבים שתי כוסות קמח [...]

פודינג שוקולד טבעוני עם חמאת בוטנים

פודינג שוקולד טבעוני עם חמאת בוטנים   רשימת המרכיבים [...]

סלט טבעוני עם אטריות אורז

סלט אטריות אורז פשוט וטעים, שניתן להכין תוך 10 דקות בלבד!   [...]