את החברים לא אוכלים, את החברים מעריכים
יש סיבות רבות לעבור לטבעונות. עבור חלק מדובר בספר, עבור אחרים – בהרצאה משכילה, ועבור הנותרים – שיחה אחד על אחד, היא זו שעושה את כל ההבדל.
אנשים רבים עוברים לטבעונות משום חשיפה מזעזעת וחד משמעית לחיה שנשחטה עבור האוכל שלהם. זה גם המקרה בסרטון הבא.
(אין תמונות קשות)
מה הסיבה שבגללה אתם עברתם לטבעונות?
אני בחיים לא אוכל להיות טבעוני, כי כל בני המשפחה שלי אוכלים בשר, והרבה
מי מאיתנו לא שמע את המשפט הזה? יש לנו חדשות משמחות – זה אפשרי לחלוטין! איך, אתם שואלים? בסרטון הבא יש טיפ חשוב ויעיל להקלת המעבר.
מהו סוד ההצלחה של מסעדה "טבע האוכל"?
ראיון מיוחד של ארתור עם מקימי ומנהלי מסעדת "טבע האוכל", טל ויניב. טבע האוכל היא מסעדה טבעונית מצליחה הממוקמת בכפר סבא. המסעדה מציעה מגוון תבשילים טבעוניים וחומוס מצוין, והיא אהובה על טבעונים ואוכלי בשר כאחד.
בראיון אנו מגלים את הסיבות שהובילו להקמת המסעדה ומעברה לטבעונות, ושומעים את הקשיים והיתרונות הרבים של ניהול עסק טבעוני וטבעון עסק קיים.
בנוסף לכל אלו, תוכלו לגלות מה טל ויניב עושים בזמנם הפנוי, ובאילו דרכים נוספות הם פועלים למען בעלי החיים.
למה יחס האדם לבעלי החיים גרעו מאוד ?!
ארתור יוצא למסע בצפון וחוזר עם תובנות מהגשם. בסרטון תוכלו לשמוע על חשיבות הטבעונות ועל השפעותיה על הגוף והסביבה.
ארתור ראיין את אריה, הבעלים של 'מחסני הטבעונות' , וה"בודהה בורגרס" שנסגרה.
והפעם, ראיון עם אריה – הבעלים לשעבר של "בודהה בורגרס" ושותף במיזם המחסן המשותף של "טבע דלי", "בית עם אופי" ו"טופו יפני". נוסף ליתרונות התזונה הטבעונית, בסרטון תגלו את יתרונות שיטת החלוקה וניהול העסק הייחודית, והסיבה לקיומו של המחסן.