פודינג שוקולד טבעוני עם חמאת בוטנים

 

רשימת המרכיבים

  • אבוקדו וחצי בשלים
  • בננה אחת גדולה ובשלה
  • חצי כוס אבקת קקאו לא ממותקת
  • חצי כוס חמאת בוטנים (ועוד תוספת לציפוי)
  • חצי כוס ממתיק לפי ההעדפה האישית (סילאן, סירופ מייפל או אגבה)
  • רבע כוס חלב שקדים (או חלב צמחי אחר)
  • לציפוי – קצפת מקרם קוקוס (הקצפה של החלק המוצק בפחית קרם הקוקוס עם מעט סוכר. לא חובה, אבל מוסיף מאוד).

הוראות הכנה

  1. ערבלו בבלנדר את כל הרכיבים, מלבד קצפת הקוקוס, על למשחה חלקה. על מנת לקבל טעם שוקולדי עשיר יותר, הוסיפו יותר אבקת קקאו. במידה ואתם רוצים עיסה נוזלית יותר, הוסיפו יותר חלב צמחי. במידה ואתם אוהבים מתוק, הוסיפו עוד ממתיק.
  2. את העיסה שהתקבלה, העבירו לכוסות הגשה. כסו בצלופן נצמד בצורה הדוקה והניחו להם להצטנן במשך כמה שעות או למשך כל הלילה.
  3. בטרם ההגשה ניתן לקשט את הפודינג בקציפת הקוקוס, ולזלף בשאריות חמאת הבוטנים. מוטב לאכול אותו טרי, אך ניתן גם להשאירו במקרר למשך כמה ימים. בתאבון!

צפו בעוד מתכונים בריאים!

עוגיות טבעוניות רכות עם בננה ותפוז

עוגיות רכות, בריאות וטעימות! רשימת המרכיבים שתי כוסות קמח [...]

פודינג שוקולד טבעוני עם חמאת בוטנים

פודינג שוקולד טבעוני עם חמאת בוטנים   רשימת המרכיבים [...]

סלט טבעוני עם אטריות אורז

סלט אטריות אורז פשוט וטעים, שניתן להכין תוך 10 דקות בלבד!   [...]