עוגיות רכות, בריאות וטעימות!
רשימת המרכיבים
- שתי כוסות קמח טחון גס
- כוס קמח רגיל
- 3 בננות בשלות מאוד, מעוכות
- חצי כוס מחית דלעת או רסק תפוחים
- כפית קינמון
- 2 כפות אבקת אפייה
- כפית של תמצית וניל
- 2 כפיות קליפת תפוז מגוררת
- מיץ מתפוז גדול אחד (אמורה להיסחט ממנו רבע כוס מיץ)
- 2-3 כפות שמן צמחי
- חצי כוס חלב צמחי (עם עדיפות לחלב קוקוס)
- שליש כוס גרעיני דלעת
- כפית מלח
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס אגוזי מלח שבורים לפיסות קטנות
- רבע כוס צימוקים (לא חובה)
הוראות הכנה
- חממו את התנור ל-180 עד 200 מעלות צלזיוס.
- ערבבו בקערה גדולה את הקמח, התבלינים, המלח ואבקת האפייה.
- הוסיפו חלב צמחי, וניל, את הבננות המעוכות, רסק התפוחים או מחית הדלעת, מיץ התפוזים והסוכר. ערבבו היטב.
- שפכו לקערה את גרעיני הדלעת (הותירו מעט לקישוט), חלק מגרירת קליפת התפוז, אגוזי המלח המרוסקים והצימוקים.
- פרסו נייר אפייה על מגש בעל דפנות נמוכות. שפכו את הבצק ויישרו אותו באופן שווה על המגש. פזרו מעל את גרעיני החמניה, הקינמון, גרירת התפוז ומעט סוכר.
- אפו 15-20 דקות, בהתאם לעובי הבצק. הקצוות אמורים להזהיב קלות.
- שלפו מן התנור, תנו לעוגיות להתקרר ופרסו לריבועים. בתאבון!
צפו בעוד מתכונים בריאים!
עוגיות טבעוניות רכות עם בננה ותפוז
עוגיות רכות, בריאות וטעימות! רשימת המרכיבים שתי כוסות קמח [...]
פודינג שוקולד טבעוני עם חמאת בוטנים
פודינג שוקולד טבעוני עם חמאת בוטנים רשימת המרכיבים [...]
סלט טבעוני עם אטריות אורז
סלט אטריות אורז פשוט וטעים, שניתן להכין תוך 10 דקות בלבד! [...]
Leave A Comment
You must be logged in to post a comment.